U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bindweefselmassage richt zich op het herstelend vermogen van de huid, waardoor de huid weer gaat stralen. Het is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een oudere huid, rimpels of acné te verbeteren en/of verminderen.
Ook perfect als Pre-Aging behandeling om de rimpeltjes zolang mogelijk voor te blijven.

De kwaliteit van de huid kan na een kuur bindweefselmassage sterk verbeteren.
Met de stevige massagegrepen wordt de huid heel erg gestimuleerd en zal het bindweefsel zichzelf vernieuwen en verklevingen komen los. De huid verjongt, verstevigd en verbeterd.

Bindweefselmassage is geschikt voor alle huidtypen, zowel preventief als bij huidproblemen en huidveroudering. Het is een huidverbeterende behandeling.  
Deze wordt aan bevolen in kuurverband. Gedurende 6 weken 1 á 2X
 in de week, daarna na 2 weken dan 3 weken en ten slotte 4 weken. Dit wordt met elke cliënt persoonlijk besproken! U kunt bv. ook tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling de klassieke massage vervangen door de bindweefselmassage.

De eerste behandelingen kunnen wat zijn. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel, de huid, steeds losser en soepeler. De verklevingen verminderen en de massage wordt dan als weldadig ervaren. Het is van belang om na iedere bindweefselmassage behandeling veel water te drinken om de afvalstoffen af te voeren, zodat bv. Hoofdpijn voorkomen wordt.
Afhankelijk van de conditie van het bindweefsel wordt voor alle cliënten een persoonlijk behandelplan samengesteld.

INDICATIES                                                                                                                                                                                                      

Pre-Aging
Rimpels/fijne lijntjes
Rokershuid
Acné (zonder actieve ontstekingen)
Voorbehandeling cosmetische ingreep
Rosacea (zonder actieve ontstekingen)
Couperose

 

CONTRA INDICATIES

Koorts
Hartklachten
Bloeddruk problemen
Na de 7de
maand zwangerschap
Hemofilie
Bepaalde medicijnen

 

 

Te verwachten effecten na behandeling.

U krijgt een “na-reactie” bv. Een verhoogde gevoeligheid of beurs gevoel. Deze reactie is acceptabel, wanneer het niet langer aanhoudt dan 24 uur. U kunt ook gevoelens van loomte,slaap en warme tintelende handen en voeten krijgen. Dit zijn heel positieve en welkome reacties. Het betekent dat er goed op de bindweefselmassage wordt gereageerd.